InShared autoverzekering

autoverzekering van InShared vergelijkenBij InShared kun je online terecht voor een autoverzekering. InShared is een initiatief van Achmea.

Inshared is een verzekeraar die geld teruggeeft als er minder schade wordt uitgekeerd dan verwacht. Dit doen ze via een jaarbeloning (persoonlijk en collectief) voor klanten met meerdere verzekeringen. Deze jaarbeloning kan oplopen tot 7% van de betaalde premie.

Heel kort gezegd komt het hierop neer. Met z’n allen stoppen de klanten van InShared geld in een pot om zich van te verzekeren voor de risico’s in het leven. Daarvan gebruikt InShared 20% om het bedrijf te runnen.  Van de 80% die overblijft reserveren ze 5% om je een Persoonlijke jaarbeloning te kunnen geven na een claimloos jaar en dan is er nog 75% over om schades van te betalen. Blijft er wat over van de 75%? Dan gaat de rest weer terug als Collectieve jaarbeloning naar iedereen die Beloningspunten heeft.

De jaarbeloning geldt overigens alleen als je meer dan één hoofdverzekering hebt. InShared heeft namelijk meerdere schadeverzekeringen: motor, brommer, caravan, wonen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen, reizen en dieren.

>> direct naar InShared

Je kunt een InShared autoverzekering rechtstreeks afsluiten op hun site maar ook vergelijken met andere verzekeraars op de volgende vergelijkingssites: