Over Polisvergelijkers

Wat doet Polisvergelijkers

Wij zijn een groot voorstander van transparantie in productkeuzes. Vergelijkingssites spelen hier een grote rol in, ze bieden gemak en houden door het vergelijk (concurrentie) de prijzen laag.

Het is verstandig om meerde vergelijkingssites te gebruiken bij je oriëntatie. De vergelijkingssites verschillen soms in de wijze waarop ze vergelijken en nemen niet altijd dezelfde aanbieders mee. Hierdoor kunnen de prijzen voor dezelfde producten verschillen.

Sommige vergelijkingssites nemen een pure vergelijkingssrol op zich. Zij zorgen ervoor dat je een objectief vergelijk kunt maken tussen verschillende aanbieders. Ze geven je daarbij vaak advies in de keuzes die je kunt maken.
Andere vergelijkingssites hebben naast een vergelijkingsrol ook een bemiddelingsrol; ze profileren zich als onderhandelaar, ontwikkelen producten en spelen een rol in het beheer en schade-afwikkeling van je polissen.

Polisvergelijkers.nl maakt het je gemakkelijk om te vergelijken. Wij hebben een selectie gemaakt van vergelijkingssites die je zou kunnen gebruiken bij de oriëntatie en houden je op de hoogte van bijzondere zaken waarop je moet letten bij het vergelijken.

Alle op deze site genoemde vergelijkingssites die bemiddelen in en adviseren over financiële producten hebben daar een vergunning voor. Zij kunnen je inhoudelijk adviseren over specifieke producten die toegesneden zijn op jouw situatie.

Wij hebben er bewust voor gekozen om ons te onthouden van advies en bemiddeling bij de inhoudelijke totstandkoming van een overeenkomst. We zullen je niet vragen naar persoonlijke gegevens op basis waarvan een vergelijk kan worden gemaakt en geven je geen individuele aanbeveling voor een specifiek product.

Ons verdienmodel

Financiële dienstverleners zijn erbij gebaat dat je ze in je oriëntatieproces meeneemt. Dit geldt ook voor vergelijkingssites. Vergelijkers ontvangen in de meeste gevallen een vergoeding als je een polis bij ze afsluit. Als je een verzekering afsluit bij een van de vergelijkingssites op deze site ontvangen wij daarvoor in sommige gevallen een commissie. Er staan op deze site ook polisvergelijkers waar we geen commissie van ontvangen.

Contact

Polisvergelijkers.nlBareld_Polisvergelijkers
drs. Bareld A. van Wieren
Brederostraat 145
8023AS Zwolle
KvK: 53167120
BTW: 106902775 B02
contactformulier